
96015594
Bacalao Lofoten med klippfisk av torsk 4x2,5kg MSC
Nettovekt
10 kg, 4 x 2,5 kg
GTIN
7310500050348
EPD-nummer
1278712
Tilberedning
Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70°C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Uåpnet kokepose à 2,5 kg dampkokes i perforert 1/1-GN form i konveksjonsovn (kokeprogram). Posens innhold (tint) kan også helles i 1/1-GN form for oppvarming på varmluft. Bruk da lokk. Rør om av og til. Bacalaoen kan også varmes opp i kjele om ønskelig, da med svak varme og forsiktig omrøring. Finn den tid som er riktig for ditt tilberedningsutstyr.
Konveksjonsovn, dampkoking, fra tint: 20 - 25 min.
Konveksjonsovn, dampkoking: 98° C 50 - 55 min
Kombiovn/Varmluft uten pose: 150° C 17 - 20 min
Mikrobølgeovn (750W): 300 g 3 - 4 min
Vi anbefaler 3,5kg til 10 personer.
Ingrediensliste
Klippfisk av torsk 26%, potet 22%, tomat, løk, paprika, tomatpuré, ekstra virgin olivenolje, grønn oliven, salt, sukker, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) og chili