Om Findus Foodservices

Om Findus Foodservices

Findus Norge AS er en del av Nomad Foods Ltd. Nomad Foods er Europas ledende selskap innen ferskfryst mat, med 4800 ansatte og en omsetning på ca. 2 mrd Euro. Findus Norge AS har ca. 250 ansatte, og hovedkontor ligger på Lysaker. Findus har to fabrikker (Tønsberg og Larvik) og jobber gjennom fire salgskanaler; Dagligvare, Private Label, Foodservice og Industri. Mer enn 80% av maten vi leverer er kortreist mat produsert i Norge.

I Norge utvikler, produserer og selger vi produkter av fisk, grønnsaker og poteter, samt vegetariske- og ferdigretter. Bakervarer og bær inngår også i vårt sortiment. Findus Norge AS har en samlet omsetning på NOK 1,2 mrd. Vi har som mål å levere sunne og smakfulle måltider på en bærekraftig måte. Vi jobber for å inspirere til smarte vaner og matlyst med god samvittighet. Hemmeligheten bak Findus sin 75 år lange historie og suksess er menneskene som jobber i bedriften og den positive kulturen vi har. 

Findus Foodservices tilbyr produkter med fokus på restauranter, storkjøkken og kafeer. Produktene og oppskriftene er utviklet av kokker med stor forståelse av hvordan arbeidet i storkjøkkenet fungerer, uten å gå på akkord med smak eller kvalitet. Med et stort utvalg av egenproduserte mat- og bakervarer, kan vi trygt si at vi tilbyr produkter til enhver anledning. Enten du leter etter vegetariske produkter, grønnsaker i forskjellige former og smaker, fiskefileter eller frosne puréer, så finner du det hos oss.

Findus Foodservice er laget av kokker, for kokker.