96011183

Bacalao Lofoten med klippfisk av torsk

I tøff konkurranse blant mange andre industri-leverandører tok Findus Foodservices hjem 2 sølvmedaljer i NM for Sjømatprodukter 2011. Ett av produktene er Findus Bacalao Lofoten. Produktet fikk også medalje i 2013, denne gang bronse. Dette er en internasjonal klassiker tilpasset norske ganer. Delikatessen Bacalao er høyt elsket i mange land, spesielt i Portugal. Nå kan også nordmenn få oppdage den! Produktet er ferdig i kokepose/sous vide-pose og glutenfritt.

Nettovekt

10 kg, 4 x 2,5 kg

GTIN

7310500050348

EPD-nummer

1278712

Tilberedning

Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70°C kjernetemperatur. Ca-tider som gjelder full ovn. Uåpnet kokepose à 2,5 kg dampkokes i perforert 1/1-GN form i konveksjonsovn (kokeprogram). Posens innhold (tint) kan også helles i 1/1-GN form for oppvarming på varmluft. Bruk da lokk. Rør om av og til. Bacalaoen kan også varmes opp i kjele om ønskelig, da med svak varme og forsiktig omrøring. Finn den tid som er riktig for ditt tilberedningsutstyr.
Konveksjonsovn, dampkoking, fra tint: 20 - 25 min.
Konveksjonsovn, dampkoking: 98° C 50 - 55 min
Kombiovn/Varmluft uten pose: 150° C 17 - 20 min
Mikrobølgeovn (750W): 300 g 3 - 4 min

Ingrediensliste

Klippfisk av torsk 26%, potet 22%, tomat, løk, paprika, tomatpuré, ekstra virgin olivenolje, grønn oliven, salt, sukker, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel, guarkjernemel) og krydder.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi
    460 kJ
  • Energi
    110 kcal
  • Protein
    7 g
  • Karbohydrat
    7.5 g
  • - hvorav sukkerarter
    3.5 g
  • Fett
    5.5 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    3.6 g
  • Kostfiber
    2.5 g
  • Salt
    0.8 g
Alle næringsstoffer