Italian Style Brokkolimedaljong

Ingredienser

Øk mengde

  • Pastaskjell, eller annen pasta
    600 gram
  • Gul løk
    1 stk
  • Hvitløk
    2 fedd
  • Sort oliven
    150 gram
  • Store tomater
    2 stk
  • Hermetiske tomater
    400 gram
  • Sukker
    2 ts
  • Basilikum
    1 ss
  • Olivenolje
    1 dl
  • Agurk
    1 stk

Slik gjør du

  1. Hakk løk og hvitløk og fres i litt olje i en stekepanne. La surre litt i panna. 

  2. Hakk opp tomater og tilsett i stekepanna med oliven og basilikum. La surre til tomatene er godt kokt inn, og tilsett så de hermetiserte tomatene. La koke i ca. 30 min. Smak til med salt og pepper. 

  3. Stek brokkolimedaljongene i kombiovn/konveksjonsovn ved 225°C i 15 - 20 min. Kan også friteres ved 180°C i 4-5 min. 


  4. Kok pasta etter anvisning på pakken. 

  5. Server brokkolimedaljonger med pasta og tomatsaus. Pynt med agurk som er skåret på langs og snurret  - og litt oregano. Server gjerne grissini og revet parmesan til. 

Produkter i denne oppskriften