fisketaco

Fisketaco med panert fisk og hvit saus


10 porsjoner

450 g Findus Fish'n Chips Gourmetfilet EPD: 2253268
Findus Erter Classic EPD: 4705562
Chili
Gul løk
Hvitløk
Lime
400 g tortilla
Kyllingbuljong
Majones
Naturell yoghurt
2 ts Tabasco
1 kryddermål Cayennepepper
1 gr fenikkelfrø
10 spisskummen
1 gr hvitløkspulver
1 ss rapsolje
Salt og pepper

Sauter en finhakket løk i en kjele med 2 pressede hvitløksfedd i rapsolje.

Tilsett grønne erter, kyllingbuljong, limejuice fra 1/2 lime og cayennepepper. La det ligge i 10 min.

Hell erteblandingen i en mikser og lag en tykk røre. Smak til med salt og pepper.

Hvit saus:
Knus fenikkelfrø, spisskummen og hvitløkspulver i en morter.

Bland majones og yoghurt sammen. Tilsett saften fra en halv lime og tabasco. Smak til med salt og pepper.

Strimle rødkål så tynn som mulig og legg dette i iskaldt vann. La det renne av seg like før du setter alt sammen.

Lag Fish'n Chips i ovn ifølge anvisningene på pakken. Varm maistortillaen i en varm panne. Monter tacosen med erteblandingen, Fish'n Chips og strimlet rødkål. Topp med den hvite sausen, chili og en limebåt.