Fisketaco med youghurtdressing
Ingredienser
Øk mengde
- Tortillalefser10 stk
- Chili2 stk
- Ertepuré
- Rapsolje1 ss
- Hvitløk2 fedd
- Gul løk2 stk
- 400 gram
- Kyllingkraft eller -buljong2 dl
- Lime3 stk
- Cayennepepper1 ts
- Yoghurtdressing
- Fennikelfrø1 ts
- Spisskummen1 ts
- Hvitløkspulver1 ts
- Yoghurt naturell1,50 dl
- Majones1,50 dl
- Tabasco2 ts
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
- Hakk opp løk og hvitløk og sauter i litt rapsolje i en kjele. Tilsett erter, kyllingbuljong, saften av 1/2 lime og cayennepepper. La småkoke i 10 minutter. Kjør til en jevn ertepuré med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
- Knus fennikelfrø, spisskummen og hvitløkspulver i en morter. Bland sammen majones og yoghurt, og rør inn det malte krydderet. Tilsett saften av 1/2 lime og tabasco, og smak til med salt og pepper.
- Strimle rødkål så tynt du klarer og legg i iskaldt vann. La ligge til du monterer tacosen.
- Varm tortillalefsene og fyll med fisk, strimlet rødkål, ertepuré og yoghurtdressing. Topp med hakket chili og lime.