Findus Fiskebowl

10 porsjoner

 

1 kg jasminris
1 kg Sprøbakt Fisk *
1 stk hvitløk
1,5 dl japansk soyasauce
0,5 dl sesamolje
1 ss råsukker
1 ss chili
400 g gulrøtter
2 stk agurk
250 g romanosalat
350 g bønnemiks *
300 g peanøtter
50 g koriander
2,5 stk lime

Kok opp ris i henhold til anvisning, og tilbered fisken slik det står på pakken. Rens og hakk hvitløk. Bland med soya og sesamolje, sukker og hakket chili. Skrell og strimle gulrøttene, agurk og romanosalat. Legg i ulike skåler. Tin bønnemiksen. Hakk peanøtter og koriander og del ferdig fisk i biter.

Legg opp ris i en skål, deretter legger du i ulike høyder de strimlede grønnsakene, peanøttene, koriander og fisk. Drypp over soyadressingen.

Serveres med en limebåt.

* Findusprodukter i oppskriften:
Sprøbakt Torsk MSC, EPD 329 615 eller
Sprøbakt Sei MSC, EPD 265 595
Bønnemiks med vinagrette, EPD 4466 140