Poke bowl med sprø fisk, soyabønner, gulrot, salat og koriander.

Bowl med sprø fisk og bønneblanding

Ingredienser

Øk mengde

  • Ris
    1 kg
  • Agurk
    2 stk
  • Gulrot
    400 gram
  • Peanøtter
    300 gram
  • Koriander
    50 gram
  • Lime
    3 stk
  • Soyadressing
  • Chili
    1 stk
  • Hvitløk
    1 fedd
  • Sesamolje
    0,50 dl
  • Rårørsukker
    1 ss
  • Japansk soyasaus
    1,50 dl

Slik gjør du

  1. Stek eller fritér fisken; Konveksjonsovn: 225°C i 10 - 15 min eller frityr: 180°C i 4 - 5 min. 
  2. Tin bønnemiksen. 
  3. Kok ris etter anvisning på pakken. 
  4. Skrell og strimle agurk og gulrot, og riv opp salaten i mindre biter. 
  5. Finhakk hvitløk og bland sammen med resten av ingrediensene til soyadressingen. 
  6. Dander ris, fisk og grønnsaker i en bolle. Ha på hakkede peanøtter og koriander, og hell over soyadressingen. Server med limebåt.