96011205

Lakseburger

Kjempegod både som rask kioskmat og som klassisk, sunn laksemiddag! Få Omega3 inn i kosten - server en skikkelig fiskematburger med laks som hovedingrediens, en grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Trenger kun å varmes før servering.

Nettovekt

6,24 kg, 4 x 1,56 kg, ca 52 x 120 g

GTIN

7310500130828

EPD-nummer

4354254

Tilberedning

Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.

Ingrediensliste

Laks 36% (salmo salar), helmelk, kvitlaks (Argentine Silus) 16%, stivelse, mel (potet og ris), løk, fiskekonsentrat, rapsolje, salt, krydder (bl.a. paprika, hvitløk, chili, løpstikke, muskat, persille, gressløk, maltodekstrin), druesukker, tomatpulver, soyaprotein, stabilisator (E471, E551), antioksidant E306 og krydderekstrakt.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi
    710 kJ
  • Energi
    170 kcal
  • Protein
    11 g
  • Karbohydrat
    9.5 g
  • - hvorav sukkerarter
    1.4 g
  • Fett
    10 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    1.4 g
  • Kostfiber
    0.2 g
  • Salt
    1 g
Alle næringsstoffer