
96015503
Lakseburger
Kjempegod både som rask kioskmat og som klassisk, sunn laksemiddag! Få Omega3 inn i kosten - server en skikkelig fiskematburger med laks som hovedingrediens, en grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Trenger kun å varmes før servering.
Nettovekt
6,24 kg, 4 x 1,56 kg, ca 52 x 120 g
GTIN
7035110400375
EPD-nummer
5585542
Tilberedning
Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.
Ingrediensliste
Laks (FISK) 35% (*Salmo salar*), HELMELK, kvitlaks (FISK) 15% (*Argentina silus*), stivelse (tapioka, potet, mais), FISKEKRAFT, purreløk, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), mel (ris, kikert), krydder
(bl.a. paprika, chili, løpstikke, gressløk), salt, SOYAPROTEIN, krydderekstrakt (bl.a. muskat), maltodekstrin, løk, tomatpulver, hvitløk, gjærekstrakt, sukker, druesukker, E471 (emulgator).