
96015503
Lakseburger
Nettovekt
6,24 kg, 4 x 1,56 kg, ca 52 x 120 g
GTIN
7035110400375
EPD-nummer
5585542
Tilberedning
Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.
Ingrediensliste
Laks 36% (salmo salar), helmelk, kvitlaks (Argentine Silus) 16%, stivelse, mel (potet og ris), løk, fiskekonsentrat, rapsolje, salt, krydder (bl.a. paprika, hvitløk, chili, løpstikke, muskat, persille, gressløk, maltodekstrin), druesukker, tomatpulver, soyaprotein, stabilisator (E471, E551), antioksidant E306 og krydderekstrakt.