Wok med pease og nudler

10 PORSJONER:
1,3 kg Pease Strimler
– EPD 5207428
900 g risnudler, ukokte
3 stk paprika
900 g brokkolibuketter
- EPD 2752632
3 ss rapsolje
2 dl grønnsaksbuljong
2 ss fiskesaus
2 ts sesamolje
Kryddersaus
0,5 dl soya
0,5 dl rødvinseddik
5 ts fersk ingefær, revet
6 stk hvitløkbåter, hakket
2 ts honning, flytende
4 ss hoisinsaus





1. Kutt paprika i strimler. Kok nudlene som anvist på pakken, og skyll de i kaldt vann. Ikke overkok nudlene, la de beholde litt tyggemotstand.

2. Bland sammen ingrediensene til kryddersausen.

3. Stek Pease Strimlene i 2 ss rapsolje i en wokpanne eller en stor teflonpanne.

4. Tilsett grønnsakene sammen med 1 ss rapsolje, stek i et par minutter til.

5. Tilsett kryddersausen og buljongen. La det hele putre i noen minutter på middels varme til grønnsakene har blitt litt møre.

6. Husk at grønnsakene skal beholde godt med tyggemotstand. Legg nudlene i woken. Hell over fiskesaus og sesamolje. Rør slik at nudlene blandes med de øvrige ingrediensene, varm opp og server.

resultat for