Veggie Burger servert med Steakhouse Fries Sweet Potato og raitadressing

10 porsjoner

Stek burgerne etter anvisning under. Monter i et burgerbrød etter eget ønske sammen med salat, syltet rødløk og Raitadressing.
Server med Steakhouse Fries Sweet potato eller Steakhouse Fries Bistro XL

Raitadressing
5 dl Gresk yoghurt smakes til med 2 fedd hakket hvitløk, 2 ts spisskummen, frisk presset sitronsaft, salt og pepper. For en fyldigere dressing er det godt med frisk hakket mynte og revet agurk (del i 2 på langs, skrap ut kjernen, riv, ha på salt, la stå litt og klem ut vannet) Tilsett så i Raitadressingen.

Syltet rødløk
Kutt rødløk i tynne skiver. Kok opp en lake med 1 del eddik 7%, 2 deler sukker, 3 deler vann og 1 liten bit ingefær, skrelt og i skiver. Ta av platen når sukkeret er oppløst. Hell laken i en egnet bakk og tilsett den kuttede løken – sett på kjøl natten over. Alternativ ha i rene, tette Norgesglass og avkjøl for lagring på kjøl.

Muligheter tilberedning for Veggie Burger, 120 gr.
Tilberedningstider og temperaturer varierer ved ulike typer ovner og mengder.
Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand hvor produktet er ferdig
ved en kjernetemperatur på 70°C.

Konveksjonsovn/Kombiovn:
Legg burgerne på smurte steke brett og stek i ovn på 225 °C, i ca. 12-15 min.


Stek i panne:
Stekes i panne med litt olje på middels høy varme i ca. 2-3 min på begge sider.