Veggieboller-bowl med tzatziki og salat
Til 10 personer trenger du:
1 kg. veggie boller, 16g. varmes etter anvisning
Tzatziki:
- 5 dl gresk yoghurt
- 2 agurk
- 2 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 1 ts Findus Dill, hakket
- 1 fedd hvitløk
- Salt og pepper
Riv agurk og press den i et klede for å få ut mesteparten av vannet, bland sammen med resten av ingrediensene i en bolle.
Muligheter tilberedning:
- Konveksjonsovn/Kombiovn:
Legges i lave bakker. Forvarm ovnen til 180°C. Legg grønnsaksbollene på et bakepapir midt i ovnen. Varmes i ca. 12-15 minutter. - High speedovn:
Kontakt din leverandør for å programmere korrekt tid.
Serveringstips:
Server Veggie Boller med tzatziki over en grønn salat. Grill gjerne en sitron til å presse over salaten og tzatziki.
Server gjerne med godt surdeigsbrød og oliven.