thaiwok med pease strilmer

Thaiwok med Pease strimler og grønn curry

10 porsjoner

0,5 dl rapsolje
0,5 dl konsentrert grønnsaksbuljong
1,5 dl vann
10 g salt
800 g Pease strimler
900 g jasminris
30 g grønn currypaste
7 dl kokosmelk
100 bønnespirer
200 g Findus aspargesbønner
200 g Findus broccoli
100 g cocktailtomater
200 g gulrøtter
200 g rød paprika
100 g grønnkål
30 g basilikum

Kok jasminrins og hold det varmt. Stek currypaste, tilsett kokosmelk, grønnsaksbuljong og noen basilikumblad.

Lag fine strimler av gulrøttene og paprika, skjær broccoli i ønsket størrelse.

Stek grønnsakene sammen med aspargesbønner, sukkererter, grønnkål, bønnespirer og tomater på høy varme inntil de er nesten ferdige. Hold grønnsakene varme.

Stek eller friter Pease strimler.

Avslutt med å blande inn grønnsakene og Pease strimlene i currysausen. Topp med basilikumblader.

Server med ris.