Røstipanert fisk anrettet på tallerken med quinoapilaff, salsa, salat og syltet rødløk.

Røstipanert fisk Tex Mex Style

Ingredienser

Øk mengde

Slik gjør du

  1. Tilbered fisken; Friter ved 170°C i ca. 5-6 min eller stekes middels høyt i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 12 min.

  2. Kutt rødløken i skiver og ha over på et glass som tåler varme. Ha ca. 4 dl vann i en kjele med sukker og eddik, gi et oppkok. Hell laken over på glasset med rødløk og la trekke. Løken blir best hvis den får stå i kjøleskapet over natten. 

  3. Fres Quinoa-pilaff i en stekepanne eller varm i en bakk på 200°C i ca. 8-10 min. Rør om underveis. 

  4. Lag avokadosalsa med most avokado, grovhakket tomat og en dæsj god olje. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og koriander.

  5. Server retten med chunky salsa og gjerne litt salat.