Røstipanert fisk - Tex Mex Style

10 porsjoner

Ingredienser
30 stk røstipanert fisk
1 kg Quinoa pilaff m/ linser og brokkoli
400 gr Salsa Chunky
500 gr avokado
100 gr cherry tomater
Litt olje, sitronsaft og koriander
Salt & pepper
150 gr rød løk
1ss sukker
1 dl eddik

Slik gjør du:

Stek fisken etter anvisning. Kutt rødløken i skiver, og ha over sukker og eddik og la dette trekke. Fres Quinoa pilaff i stekepanne eller varmes den i ovn. Lag avocado salsa med grovhakket tomat og olje, smak til med salt, pepper, sitron og koriander. Server retten med chunky salsa. Pynt gjerne med mini salat.

Røstipanert fisk EPD: 5 468 384
Avocado, biter EPD: 4 691 564
Quinoa Pilaff m/ linser og brokkoli EPD: 5 463 773