Pease pulled chili og hvitløk i pita

10 PORSJONER:
1,5 kg Pease Pulled, chili & hvitløk – EPD 5207477
Tomatsaus
5 dl hakkede tomater
1-2 stk rød chili
salt
Yoghurtsaus
4 dl tyrkisk yoghurt
5-6 ss frisk, hakket mynte
salt, pepper

Server med
10 stk pitabrød
20-30 stk cherry tomater
2 stk rødløk
1 stk isbergssalat
jalapeño

 



1. Varm opp ovnen til 180ºC. Tilbered Pease etter anvisning på pakken.

2. Del tomatene, skjær løk i skiver og riv salaten.

3. Tomatsaus; Chili hakkes smått og blandes sammen med hakkede tomater, smak til med salt.

4. Yoghurtsaus; finhakk mynte og bland med yoghurt. Smak til med salt og pepper.

5. Varm pitabrød etter anvisning på pakken og server Pease Pulled i pitabrød med tomat, løk, isbergssalat, jalapeño og topp med 1 ss yoghurtsaus og 1 ss tomatsaus.