Pease lasagne med mozzarella og fersk salat

10 PORSJONER:
1,5 kg Pease Farse
- EPD 5207295
4 auberginer
salt
5 ss olivenolje
500 g spinat
9 store ferske lasagneplater, forkokte
10 stk plommetomater, i skiver
1 potte basilikum
1 dl frisk oregano, hakket
2 dl revet parmesanost
4 dl revet mozzarella

 

 

1. Skjær auberginene i skiver og legg dem i dørslag. Strø salt over og la stå i 30 minutter.

2. Skyll av saltet og klapp dem tørre. Pensle auberginskiven med olivenolje. Grill eller stek stekepanne til de er gyldenbrune på begge sider.

3. Tilbered Pease Farsen etter anvisning på pakken. Blansjer spinaten raskt. Legg den i kokende vann i 10 sekunder, ta opp og la renne av.

4. Smør en ildfast form. Legg ett lag pasta i formen og dekk med Pease Farse, skivede tomater, basilikum, oregano, aubergine og spinat. Strø øver parmesanost og mozzarella.

5. Legg lag av pasta, grønnsaker og ost. La det øverste laget være ost og fersk oregano. Stek lasagnen ved 175 ºC i 35-45 minutter eller til lasagnen er gjenomstekt og platene myke.