Bangers 'n mash med Quorn Bratwürst

Ingredienser

Øk mengde

  • Potet
    1,50 kg
  • Melk
    3 dl
  • Smør
    120 gram
  • Løk
    2 stk
  • Sukker
    2 ss
  • Soyasaus
    2 dl
  • Grønnsakskraft, flytende
    1 dl
  • Hvitvinseddik
    2 ss
  • Maizena utblandet i vann
    2 ss

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og kok de møre. Grovhakk de kokte potetene og tilsett melk og ca. 100g smør. Mos til en grov potetmos og smak til med salt og pepper. 
  2. Kutt løk i små terninger og fres i en stekepanne med smør. Når løken begynner å bli brun, ha over sukker og fres litt til. Ha så i soyasaus, grønnsakskraft og hvitvinseddik. La dette koke noen minutter og evt. balansere smaken med mer soyasaus, kraft eller eddik. Jevn med utblandet maizena for en tykkere konsistens. 
  3. Stek Quorn Bratwürst i litt smør i en stekepanne. 
  4. Server potetmos toppet med karamellisert soyaløk og Quorn Bratwürst. Topp gjerne med syltet rødløk. 

Produkter i denne oppskriften