Frysetips

Fryseren er en helt naturlig måte å ta vare på maten på, og gir maten lang holdbarhet. Husk å bruke den aktivt i menyplanleggingen!

Uansett om du har en liten kafe eller driver et storkjøkken, så lønner det seg å handle inn fryst mat. Med fryst mat så reduserer du ditt matsvinn.

Har du noe i kjøleskapet som begynner å bli på hell? Eller rester fra lunsj eller middag du vet du ikke kommer til å servere dagen etter? Frys det ned! Da forlenger du holdbarheten og kan servere det ved en senere anledning.

Husk å fryse det ned i tett emballasje og merk det du fryser ned med innhold og dato. Ha system på det du har i fryseren, så er det enklere å ta det med i planleggingen.

PS: Husk at mat som er raskt fryst ned med avansert fryseteknologi, slik som Findus sine produkter, har bedre holdbarhet i fryseren enn mat du selv fryser ned.

>> Her er fordelene med fryste grønnsaker

 

KAN JEG FRYSE DET?