Fish'n Chips med tilbehør

10 PORSJONER:

2 g salt
2 dl rapsolje
3 g pepper
>> 1650 g Fish'n Chips Gourmetfilet
>> 1250 g Erter Classic
>> 1500 g Fast Frites rettkutt m/skalll
15 g eddik
30 g kapers
75 g smør
2 egg
30 g persille
15 g sennep
10 g sukker

Tilbered fisken etter anvisning. Tilberedningstider og temperaturer varierer ved ulike typer ovner og mengder, ferdig ved en kjernetemperatur på 70°C.

Konveksjons-/kombiovn:
Legges på brett med bakepapir. Stekes ved ca. 220°C i ca. 15-20 min.

Frityr:
Stek på 170°C i ca 5 minutter.

Ertestuing:
Ha Findus Erter i kokende saltet vann. Kok et par min. til de er gjennomvarme
Hell av vannet og kjør ertene med en stavmikser til passe grov konsistens.
Tilsett smør og eventuelt litt kjøttkraft og kjør litt til.
Smak til med salt, pepper og litt sukker. Varmes opp ved servering.

Remulade:
Hakk like deler kapers, agurk.
Bland dette i majones.
Smak til med hakket persille og pepper.

Majones:
Lages av 2 eggeplommer, 1 ss sennep. Spe med olje, smak til med eddik.

Pommes Frites:
Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og med mengde produkt.

Produktet tilberedes fra fryst tilstand.
Frityr:
Friteres ved 170°C i ca 3 - 4 min
Konveksjons-/kombiovn:
Legg potetene i et tynt lag i bakk (perforert/hull).
Stekes i forvarmet ovn på 230°C til gyllen farge.

>> Se også en oppskrift hos Asko Servering med link til våre produkter