Pease toppede bruschetta

10-20 PORSJONER:
400 g Pease Pulled, chili & hvitløk, rives i mindre biter
– EPD 5207477
2 stk dagsgamle baguetter
Tomat & ertepesto
2 stk sjalottløk
2 dl Findus Petit Pois Erter
– EPD 4706248
2 dl kikerter (ferdig kokte)
2 stk hvitløksbåter
4 ss rapsolje
2 dl tomater (gjerne gule)
2 ss finhakket basilikum
salt & sort pepper
kremet balsamicosirup til garnering

 

 

1. Stek Pease Pulled i en panne etter anvisning på pakken.

2. Skrell og finhakk sjalottløk. Hakk kikertene og ertene lett.

3. Skjær tomater i terninger og finhakk hvitløk. Bland alt sammen og tilsett basilkum og olivenolje. Tilsett litt av kikertkraften om det blir behov. Vær forsiktig med å røre for mye. Grønnsakene skal ikke moses. Smak til med salt og pepper.

4. Baguettene kuttes i skiver. Drypp over litt olivenolje og stek i ovn på brett i 200 ºC i ca 5-7 min. Smør over tomat og ertepesto, stekt Pease Pulled og pynt med balsamicosirup og litt ruccolasalat.