Salatblader fylt med bønnemiks og nudler på fat

Koreansk salatwrap med bønneblanding

Ingredienser

Øk mengde

  • 1 kg
  • Risnudler
    100 gram
  • Agurk
    1 stk
  • Hjeresalat - vasket
    3 stk
  • Hvitløk
    1 fedd
  • Sesamolje
    0,50 dl
  • Brunt sukker
    1 ss
  • Soyasaus
    2 dl
  • Rød chili
    1 stk

Slik gjør du

  1. Kok risnudler etter anvisning på pakken, og kjøl dem ned i kaldt vann.
  2. Smelt sukker i en liten panne og tilsett soyasaus, sesamolje, hakket hvitløk og hakket chili. Dette kokes forsiktig opp, og tilsett litt sesam frø i sausen. Kutt agurk i grove biter, tilsett bitene i sausen mens den er lun.
  3. Stek bønnemiksen lett. Legg nudler i hjertesalaten, ha over litt bønnemiks og agurk på toppen. Server med saus ved siden av og resten av agurken. Pynt gjerne med thai basilikum og lime som tilbehør.

Produkter i denne oppskriften