Koreansk salatwrap med bønneblanding
Ingredienser
Øk mengde
- Risnudler100 gram
- Agurk1 stk
- Hjeresalat - vasket3 stk
- Hvitløk1 fedd
- Sesamolje0,50 dl
- Brunt sukker1 ss
- Soyasaus2 dl
- Rød chili1 stk
Slik gjør du
- Kok risnudler etter anvisning på pakken, og kjøl dem ned i kaldt vann.
- Smelt sukker i en liten panne og tilsett soyasaus, sesamolje, hakket hvitløk og hakket chili. Dette kokes forsiktig opp, og tilsett litt sesam frø i sausen. Kutt agurk i grove biter, tilsett bitene i sausen mens den er lun.
- Stek bønnemiksen lett. Legg nudler i hjertesalaten, ha over litt bønnemiks og agurk på toppen. Server med saus ved siden av og resten av agurken. Pynt gjerne med thai basilikum og lime som tilbehør.