96015503

Lakseburger

Kjempegod både som rask kioskmat og som klassisk, sunn laksemiddag! Få Omega3 inn i kosten - server en skikkelig fiskematburger med laks som hovedingrediens, en grov og god 120 g lakseburger med et realt hjemmelaget utseende. Trenger kun å varmes før servering.

Nettovekt

6,24 kg, 4 x 1,56 kg, ca 52 x 120 g

GTIN

7035110400375

EPD-nummer

5585542

Tilberedning

Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.

Ingrediensliste

Laks (FISK) 35% (*Salmo salar*), HELMELK, kvitlaks (FISK) 15% (*Argentina silus*), stivelse (tapioka, potet, mais), FISKEKRAFT, purreløk, vegetabilsk olje (bl.a. rapsolje), mel (ris, kikert), krydder 
(bl.a. paprika, chili, løpstikke, gressløk), salt, SOYAPROTEIN, krydderekstrakt (bl.a. muskat), maltodekstrin, løk, tomatpulver, hvitløk, gjærekstrakt, sukker, druesukker, E471 (emulgator).

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi (kJ)
    719 kJ
  • Energi (kcal)
    171,8 kcal
  • Protein
    11 g
  • Karbohydrat
    9,5 g
  • - hvorav sukkerarter
    1,4 g
  • Fett
    10 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    1,4 g
  • Kostfiber
    0,2 g
  • Salt
    1 g
Alle næringsstoffer