Vårt engasjement

Vårt løfte til deg er at våre produkter skal ”smake godt”.

De skal også ”gjøre en forskjell”, spesielt når det gjelder næringsinnhold og håntering, både for den som skal lage og spise maten. "Det skal være lett for deg å ta sunne valg for en smakfull hverdag basert på råvarer frembrakt på bærekraftige løsninger".

Dette betyr flere ting. Som stor aktør har vi et ansvar, ikke bare for medarbeidere og kunder, men også for samfunnet forøvrig. Vårt engasjement omfatter derfor også miljøspørsmål i et videre perspektiv, som f.eks å støtte opp om et bærekraftig fiske og et jordbruk der avlingen av grønnsaker nærmer seg den naturlige balansen så mye som mulig. Å arbeide med denne type spørsmål er også et løfte til deg. Du skal kunne stole på at våre produkter er rettferdige, sikre og bidrar til en positiv utvikling av de resurser som finnes i såvel hav som på land. Det lover vi. Findus er også ambasadør for stiftelsen Skolematens venner, og jobber for gratis mat inn i grunnskolen.

Findus deltar også i klusteret "Fremtidsmat" som skal fremme til økt samarbeid og utvikling på tvers av aktører i regionen rundt Oslofjorden.

Les mer under "Om Findus" for å få vite mer om hvordan vi arbeider med spørsmål rundt fisk, grønnsaker, miljø, kvalitet, overfølsomhet og ernæring.