Vårt syn på kjøtt

For oss i Findus er kjøttets kvalitet og sikkerhet helt avgjørende.
Vi er veldig nøye ved valg av våre leverandører.
Vi samarbeider kun med utvalgte, seriøse leverandører som vi kjenner og har full tillit til.

For oss i Findus er kjøttkvalitet og sikkerhet helt avgjørende.

Vi er veldig nøye med å velge våre leverandører. Vi samarbeider kun med utvalgte og seriøse leverandører som vi kjenner godt og har full tillit til. De må leve opp til våre kvalitetskrav.

Dyrene avles og kjøttet foredles i henhold til EUs spesifikke krav. Våre leverandører inspiseres av myndighetene og godkjennes i henhold til EU-direktiver og regler, uavhengig av hvor i verden anlegget er lokalisert.

Dyrene kan ikke ha blitt behandlet med hormoner, antibiotika eller brukt vekstfremkallende midler. Kjøttets smak og utseende skal være helt uten tilsettinger. I tillegg krever vi at all kjøtt skal være fri for Salmonella

Varemerket Findus garanterer for matkvaliteten og matsikkerheten. Det går vi aldri på akkord med oss selv på. Det har med troverdigheten å gjøre, og er avgjørende for vår langsiktige mål.

Hvor kommer kjøttet fra?

Storfekjøtt kjøper vi fra utvalgte bønder i Norge, Brasil og Skandinavia.

Svinekjøtt kjøper vi det meste fra Irland. En mindre del kommer fra andre europeiske land som Tyskland, Sverige og Danmark.

Kyllingkjøttet kjøper vi fra noen få leverandører i Thailand og Sverige. Vi kjøper også noen ferdige kyllingprodukter fra leverandør i Frankrike.