96010854

Sprøbakt kalvekjøtt med ostesaus og skinke

Kalvekjøtt panert med sprø panering og fylt med ostesaus & skinke. Deilig. Tilberedes i kombi-/varmluft-/konveksjonsovn eller frityr.

Nettovekt

6,4 kg, 1 x 6,4 kg

GTIN

7070253002871

EPD-nummer

346551

Tilberedning

Best resultat oppnås når bitene legges frittliggende på brett. 18 biter får plass på en GN 1/1. Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70° C kjernetemperatur. Produktet kan tempereres noe for å redusere steketiden. Ca-tider som gjelder full ovn: Konveksjonsovn: 175° C / 20 - 25 min Kombiovn, varmluft: 175° C / 20 - 25 min Frityr: 180º C / 6 - 7 min

Ingrediensliste



Kjøtt 40%( kalv
36%, svin 4%), vann, rapsolje, hvetemel,
ost 5%, hvetefiber, potetmel, rismel og – semolina, salt, gjær, sukker,
stivelse, krydder og røykaroma.


Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi
    970 kJ
  • Energi
    230 kcal
  • Protein
    12 g
  • Karbohydrat
    15 g
  • - hvorav sukkerarter
    0.5 g
  • Fett
    13 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    4.4 g
  • Kostfiber
    3.2 g
  • Salt
    1.8 g
Alle næringsstoffer