
96010854
Sprøbakt kalvekjøtt med ostesaus og skinke
Kalvekjøtt panert med sprø panering og fylt med ostesaus & skinke. Deilig.
Tilberedes i kombi-/varmluft-/konveksjonsovn eller frityr.
Nettovekt
6,4 kg, 1 x 6,4 kg
GTIN
7070253002871
EPD-nummer
346551
Tilberedning
Best resultat oppnås når bitene legges frittliggende på brett. 18 biter får plass på en GN 1/1. Tilberedes fra dypfryst tilstand til 70° C kjernetemperatur. Produktet kan tempereres noe for å redusere steketiden. Ca-tider som gjelder full ovn: Konveksjonsovn: 175° C / 20 - 25 min Kombiovn, varmluft: 175° C / 20 - 25 min Frityr: 180º C / 6 - 7 min
Ingrediensliste
Kjøtt 40%( kalv
36%, svin 4%), vann, rapsolje, hvetemel,
ost 5%, hvetefiber, potetmel, rismel og – semolina, salt, gjær, sukker,
stivelse, krydder og røykaroma.