96011215
Torskekaker, MSC
Nettovekt
6,08 kg, 4 x 1,52 kg
GTIN
7310500130712
EPD-nummer
4354213
Tilberedning
Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Må varmebehandles før servering.
Ingrediensliste
Torsk 28%, fisk 24% (kvitlaks (Argentine Silus), sei (Pollachius Virens)), helmelk, stivelse, purreløk, rapsolje, salt, soyaprotein, krydder (bl.a. paprika, muskat, løk, hvitløk, løpstikke), rismel, fløtepulver, druesukker, fiskekonsentrat, stabilisator E471 og antioksidant E306.