96011847

Koljekaker, MSC

Ekte, fiskekake - Smaken ligger i kaken. Koljekake med riktig størrelse og god smak.

Nettovekt

6 kg, 4 x 1,5 kg

GTIN

7310500141268

EPD-nummer

4597654

Tilberedning

Tilberedningstider og temperaturer varierer fra ulike typer ovner og mengder. Ta derfor utgangspunktet i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering v/70 °C. Følgende tider anbefales hvor produktet tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. * Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljekakene. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l. Må varmebehandles før servering.

Ingrediensliste



Fisk
31,6 %, kolje* 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft*, stivelse, rapsolje, soyaprotein, druesukker, salt, purreløk,
rismel, emulgator (E322), krydderekstrakt (muskat) løk og krydder.

Kan inneholde spor av melk.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi
    507 kJ
  • Energi
    121.2 kcal
  • Protein
    10 g
  • Karbohydrat
    9.3 g
  • - hvorav sukkerarter
    1.1 g
  • Fett
    4.8 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    0.3 g
  • Kostfiber
    0.3 g
  • Salt
    0.9 g
Alle næringsstoffer