![Produkt nærbilde: Koljeburger, hel og delt (MSC-merket), forstekt.](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/norway/foodservices-no/opv/import/7310500141237_mhte42ahbh3yrxyx5w7dimxxza000000.jpg?h=750&iar=0&w=750&hash=7B5EB89239C10D00ED9F7FC9A9ABD67A)
96011806
Koljeburger, MSC
Nettovekt
6,24 kg, 4 x 1,56 kg
GTIN
7310500141237
EPD-nummer
4597647
Tilberedning
Tilberedningstider og -temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemp. Hvor produktet er ferdig for servering ved 70º C. Produktet tilberedes fra fryst tilstand. Produktet er ferdig stekt. Kan derfor tines natten over på kjøl og serveres kalde i smørbrød el.l. * Kombidamper: Legges i bakker (perforerte/hull) og dampes på 98 °C i ca. 15 min. * Konveksjon/kombiovn: Legges i bakker og stekes ved 180 °C i ca. 15 min. * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varmes ferdig på ettervarme. * Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. Tilsett koljeburgerne. La dem trekke (ikke koke) til de er gjennomvarme. Må varmebehandles før servering.
Ingrediensliste
Fisk * 33,9%, kolje * 21% (Melangrammus aeglefinus), vann, fiskekraft, mel (potet og ris), stivelse, rapsolje, kavring (rismel, druesukker, salt, emulgator, gurkemeie, paprika, antioksidant), soyaprotein, druesukker, salt, krydder.
Kan inneholde spor av melk.