96011208
Fiskekaker, MSC
Gode fiskekaker som kan brukes til alt fra middag og lunsj til pålegg.
Produktet er glutenfritt.
Nettovekt
6 kg, 4 x 1,5 kg
GTIN
7310500128979
EPD-nummer
4261319
Tilberedning
Trekkes * Kjele: Trekkes i fiskekraft eller saus. Pannestekes * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Ovnsbakes * Konveksjon-/kombiovn: 180ºC i ca 10-12 min. Dampes Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. Tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: 98ºC i ca 10-12 min. Må varmebehandles før servering.
Ingrediensliste
Helmelk, fisk * 42%, stivelse, rapsolje, potet- og rismel, salt og krydder (bl.a. muskat), stabilisator (lecitin fra raps). Kan inneholde spor av soya.