
96008452
Fisk Thai, MSC
Typisk thailandsk krydring og sprø grønnsaker sammen med seiens rike smak, gjør denne retten til en moderne fiskefilet med topping og er laget helt uten bruk av tilsetningsstoffer. Den er mild og rund, men samtidig interessant for smaksløkene enten den serveres i kantine, på hotell eller institusjon, både som lunsj eller til middag.
Inneholder Sesamfrø.
Nettovekt
5,12 kg, 2 x 2,56 kg
GTIN
7310500093154
EPD-nummer
2333193
Tilberedning
Tilbered fra dypfryst. Kjernetemperatur 70 °C. Konveksjonsovn/varmluft: 175 °C, 20-25 min.
Ingrediensliste
Renskårne fileter av sei 71%, vann, tomater, kokosmelkpulver, palmeolje, rapsolje, paprika, vannkastanje, gulrøtter, ananas, hvetemel, rød karripasta (hvitløk, rød chili, sitrongress, salt, thai chili, galangarøtter, kaffir limeblad, fennikel, koriander), salt, limeblad, stivelse, løk, sesamolje, hvitløk, sukker, melkeprotein, gjær, hvitpepper.