96011193

Seifilet Gourmet, 130 g MSC

Seien tilhører torskefamilien men har litt grovere kjøtt og litt kraftigere smak. Har en litt større ryggfilet, perfekt å koke, steke eller gratinere. Fisken er rik på protein og B12-vitaminer.

Nettovekt

5 kg, 1 x 5 kg

GTIN

7310500036175

EPD-nummer

2406395

Tilberedning

Kokes:
Kokes fra dypfryst, i sin egen kraft, under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 175°C 30 - 35 min Kombiovn, varmluft/damp: 98°C 10 - 12 min Kombiovn, varmluft/damp: 72°C 15 - 20 min

Ingrediensliste

Renskårne fileter av SEI * (Pollachius virens).
* Fisket i det nord-østlige Atlanterhavet (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med tråler.
* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.

Næringsinformasjon per 100 g

  • Energi (kJ)
    390 kJ
  • Energi (kcal)
    93 kcal
  • Protein
    21 g
  • Karbohydrat
    0 g
  • - hvorav sukkerarter
    0 g
  • Fett
    0,9 g
  • - hvorav mettede fettsyrer
    0,2 g
  • Kostfiber
    0 g
  • Salt
    0,10 g
Alle næringsstoffer