96011193
Seifilet Gourmet, 130 g MSC
Seien tilhører torskefamilien men har litt grovere kjøtt og litt kraftigere smak. Har en litt større ryggfilet, perfekt å koke, steke eller gratinere.
Fisken er rik på protein og B12-vitaminer.
Nettovekt
5 kg, 1 x 5 kg
GTIN
7310500036175
EPD-nummer
2406395
Tilberedning
Kokes:
Kokes fra dypfryst, i sin egen kraft, under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn. Konveksjonsovn: 175°C 30 - 35 min Kombiovn, varmluft/damp: 98°C 10 - 12 min Kombiovn, varmluft/damp: 72°C 15 - 20 min
Ingrediensliste
Renskårne fileter av SEI * (Pollachius virens).
* Fisket i det nord-østlige Atlanterhavet (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med tråler.
* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.