Seien tilhører torskefamilien men har litt grovere kjøtt og litt kraftigere smak. Har en litt større ryggfilet, perfekt å koke, steke eller gratinere.
Fisken er rik på protein og B12-vitaminer.
Porsjoner
130 g gir ca. 38 porsjoner pr. krt.
Vekt
5,0 kg
Ca. 38 x 130 g, ±15 g pr stk., uglassert vekt
Tilberedning
Kokes fra dypfryst, i sin egen kraft, under lokk i konveksjonsovn, uten lokk i kombiovn. Ca-tider. Tidene gjelder full ovn.
Konveksjonsovn: 175°C 30 - 35 min
Kombiovn, varmluft/damp: 98°C 10 - 12 min
Kombiovn, varmluft/damp: 72°C 15 - 20 min
Ingredienser
Renskårne fileter av SEI * (Pollachius virens).
* Fisket i det nord-østlige Atlanterhavet (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya) med tråler.
* Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri. www.msc.org.
Næringsverdi (per 100g)
© Findus 2015
Vis kun produkter merket med ...
- Debio
- Øko
- Green Meals
- Lacto-ovo
- MSC
- Nøkkelhull
- Svenskt Sigill Klimat
- Vegan