Introducing Pease - protein fra erten

Nytt grønt protein fra erten
Pease er et helt naturlig produkt etter alle årene hvor vi har foredlet erter hos Findus. Det er en del av vårt DNA.
Vi har laget Pease fordi vi tror på grønn mat og vegetariske proteiner som en perfekt kilde til grønne og vegetariske måltider.
Pease er proteinrikt, vegansk og bærbart. Pease er for alle som vil gjøre livet bedre med god og bra mat.

Fra erten til alle dine gjester
Pease gir mulighet til stor variasjon, og en ny måte å lage god og sunn mat fra erten. Den er enkel å tilsette ulike måltider, og passer like bra i burgere og texmex som i lasagne og vegetarisk kjøttfarsesaus. Pease er et perfekt tilskudd i det grønne vegetariske kjøkkenet. Uansett om du lager mat fra bunnen, til lunsj eller brunsj, til voksne eller barn, så gir Pease deg alt du behøver for en morsom, variert og bærekraftig meny. Pease fins som farse, strimler og pulled chili og hvitløk.



Om Pease

Om Pease

Med Pease utvider vi vårt vegetariske utvalg og gir deg muligheten til å variere menyen med et nytt proteinbasert produkt.

Pease er en helt ny vegansk råvare laget fra teksturert protein fra erter, noe som gir den en unik konsistens og struktur.

Pease er rikt på protein og har en nøytral smak som passer å kombinere i det uendelige.

Med Pease er det enkelt å skape en mengde mettende vegetariske retter som passer alle gjester uansett om de serveres på skoler, lunsjrestauranter eller kafeer.

Takket være lavt utslipp av CO2 er Pease et bærekraftig produkt.

Godt, bærekraftig og sunt.

Pease har noe for alle.


  Burgerbonanza

Det er noe magisk med burgeren. En enkel matrett som gir mulighet til uendelige kombinasjoner. Pease pulled og strimler er perfekte som basis i moderne vegetariske hamburgere toppet med friskt tilbehør og morsomme smakskombinasjoner. Her tilbyr vi tre eksempel på burgere for ulike personligheter. Du kan kopiere disse oppskriftene, eller la deg inspirere til å lage dine egne oppskrifter. Glem ikke å gi dine burgere et tiltrekkende navn for en mer interessant meny.






DAGENS LUNSJ OG KVELDENS MENY

Pease er en enkel råvare som med enkle grep kan bli en fast del av din matlagning.
Server til veganere, vegetarianere, fleksitarianere og alle andre gjester.

Det er godt og det passer til alle.
For ideer og inspirasjon har Findus-kokkene hentet frem oppskrifter som viser produktenes bredde.
Mettende gratenger, sprø wok og saftige gryteretter.
Og selvfølgelig lettere alternativer som tilbehør til en varm salat eller bruschetta.

 

>> WOK MED PEASE OG RISNUDLER

>> PEASE TOPPEDE BRUSCHETTAS

>> PEASE BURGER HAPPY WEEKEND

>> PULLED PEASE CHILI OG HVITLØK I PITA



Les eller last ned vårt oppskriftshefte


test

Findus Frityr-skole

Noen ganger kan det være greit med noen enkle tips Her har vi satt opp noen enkle tips for å gjøre hverdagen rundt fritering og renhold av frityr litt enklere.

Les mer

Findus Foodservices

Av kokker for kokker

Findus Foodservices

Av kokker for kokker

Søk
    Nyhet: Inspirasjon til unike menyer
    Nyhet: Inspirasjon til unike menyer

    Les mer om våre nyheter i september.

    Findus nominert til årets leverandør
    Findus nominert til årets leverandør

    Findus var en av tre nominerte til årets leverandør hos Asko Servering

    Nyhet: Torskerygg med skinn
    Nyhet: Torskerygg med skinn

    En nydelig ryggfilet av torsk - håndfiletert i perfekt posjonsstørrelse. Skinnet har vi beholdt på, for å bevare både smak og saftighet ved tilberedning

    Hvor grønn er din meny?
    Hvor grønn er din meny?

    Når interessen for sunnhet og gode miljøvalg øker, stiger også etterspørselen etter grønne retter. Det stilles store krav til kvalitet på råvarene og det kan Findus levere. 

    SISTE NYTT

    Fryst mat er bra mat

    Fem fryste fordeler.

    Les mer om å dypfryse mat

    Vårt mål: 100 % MSC-merket!

    For oss er det viktig at det skal finnes fisk i havet også for kommende generasjoner.

    Les mer om vårt syn på fisk

    Kalde fakta!

    Visste du at fryst mat, i 2015, er en av de mest økende trendene innen matvareindustrien, nettopp på grunn av bærekraft og næringsinnhold?

    Les mer om Kalde Fakta