Quinoa bowl med falafler
Ingredienser
Øk mengde
- 500 gram
- Agurk1 stk
- Tomater, grovkuttet5 stk
- Mangosalsa
- 500 gram
- Rødløk, finhakket1 stk
- Rød chili1 stk
- Koriander, finhakket1 ss
- Olivenolje1 ts
- Sitronsaft1 ss
Slik gjør du
Ha quinoapilaff i lave bakker med litt olje og stek i ovn på 200°C i ca 8-10 min. Rør om etter halvgått tid. Eller stek i litt olje i en middels varm stekepanne i 6-9 min. Rør om av og til.
Stek falaflene i konveksjonsovn/kombiovn ved 225°C i 12 - 15 min. Kan også friteres ved 180°C i 3 - 4 min.
Kutt opp tomat og agurk i terninger.
Kutt opp rødløk, mango og chili og ha i en beholder. Bland inn sitronsaft, koriander og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Anrett quinoapilaff, falafler, mangosalsa, tomat og agurk i en skål. Server gjerne med noen blader frisk koriander.