Falafel Banh Mi
Ingredienser
Øk mengde
- 800 gram
- Sub-brød eller baguetter10 stk
- Hvitkål500 gram
- Gulrot4 stk
- Vårløk3 stk
- Korianderblader, finhakket3 ss
- Sesamfrø, ristet1 ss
- Brunt sukker2 ss
- Fiskesaus1 ss
- Hvitløk, finhakket2 fedd
- Limejuice2 ss
- Riseddik3 ss
- Sesamolje2 ss
- Srirachasaus2 ss
Slik gjør du
Stek mini-falafler i kombi/konveksjonsovn ved 200°C i ca. 5 minutter, eller tin produktet i kjøleskap (det er spiseklart).
Stek sub-brød eller baguetter etter anvisning på pakken.
Strimle kål og gulrot i fine strimler og ha i en beholder. Finhakk koriander og kutt vårløk i skiver, og ha i sammen med kål og gulrot.
Bland sammen de resterende ingrediensene til en saus, og vend inn i salatblandingen.
Del baguettene i to og fyll med salatblandingen og mini-falafler. Topp gjerne med noen korianderblader.