Falafel Banh Mi

Ingredienser

Øk mengde

  • Sub-brød eller baguetter
    10 stk
  • Hvitkål
    500 gram
  • Gulrot
    4 stk
  • Vårløk
    3 stk
  • Korianderblader, finhakket
    3 ss
  • Sesamfrø, ristet
    1 ss
  • Brunt sukker
    2 ss
  • Fiskesaus
    1 ss
  • Hvitløk, finhakket
    2 fedd
  • Limejuice
    2 ss
  • Riseddik
    3 ss
  • Sesamolje
    2 ss
  • Srirachasaus
    2 ss

Slik gjør du

  1. Stek mini-falafler i kombi/konveksjonsovn ved 200°C i ca. 5 minutter, eller tin produktet i kjøleskap (det er spiseklart).

  2. Stek sub-brød eller baguetter etter anvisning på pakken. 

  3. Strimle kål og gulrot i fine strimler og ha i en beholder. Finhakk koriander og kutt vårløk i skiver, og ha i sammen med kål og gulrot. 

  4. Bland sammen de resterende ingrediensene til en saus, og vend inn i salatblandingen. 

  5. Del baguettene i to og fyll med salatblandingen og mini-falafler. Topp gjerne med noen korianderblader. 

Produkter i denne oppskriften