Chili sin carne Tex Mex

Ingredienser

Øk mengde

  • 1,25 kg
  • Ris
    10 dl
  • Hvitløk
    1 fedd
  • Limejuice
    1 ss
  • Rødløk
    0,50 stk
  • Olivenolje
    1 ss
  • Tomat
    1 stk
  • Oregano tørket
    1 ts
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ovnsbakes i kombiovn eller konveksjonsovn v/200°C ca. 20-25 min. Rør om etter halvgått tid. Varmes fra dypfryst – ferdig ved 70°C kjernetemperatur.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. 

  3. Finhakk tomat, rødløk og hvitløk og mos sammen med avokado. Tilsett olivenolje, limejuice og oregano, og smak til med salt og pepper.


  4. Server gjerne med nachochips og en dæsj rømme. 

Produkter i denne oppskriften