Bringebærtrøfler

Ingredienser

Øk mengde

  • Smør
    15 gram
  • Mørk sjokolade
    300 gram
  • Hvit sjokolade
    200 gram
  • <b>Bringebærcoulis:</b>
  • 150 gram
  • Sukker
    150 gram
  • Vann
    1 dl
  • Sitronsaft
    2 ss

Slik gjør du

  1. Bringebærcoulis:

    Ha bærene i en kjele og tilsett sukker, vann og sitronsaft.

    Gi dette et lite oppkok under omrøring.

    Kjør dette med en stavmikser til en jevn miks.

    Sikt bærblandingen og la stå på benken.

     

    Bringebærtrøfler:

    1. Smelt sjokolade i vannbad.

    2. Bland lunken bringebærcoulis med den smeltede sjokoladen.

    3. Rør inn smør.

    4. Hell røren i en form med bakepapir.

    5. Sett kjølig og la trøflene stivne.

    6. Når trøffelen har stivnet, kutt den i små biter.

    7. Temperer sjokoladen og dypp trøffelen i den smeltede mørke sjokoladen.

    8. Pynt gjerne med frysetørkede bringebær.

Produkter i denne oppskriften