
Sprøbakt fiskerullade med grønnsaksfyll og gnocci
Ingredienser
Øk mengde
- Gnocchi1 kg
- Hjertesalat5 stk
- Cherrytomater20 stk
- Oliven200 gram
- Reddik5 stk
- Sitron1 stk
- Pesto5 ss
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Stek fisken i kombiovn 200°C i 15-20 min. Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. Hviles 3-5 min. før servering.
- Kok gnocchi etter anvisning på pakken.
- Del cherrytomatene i to og snitt reddikene i tynne skiver. Del opp hjertesalaten.
- Lag dressing av sitronsaft og olivenolje, og smak til med salt og pepper.
- Dander gnocchi, hjertesalat, tomat, reddik og oliven pent på tallerken. Ha over dressing og pesto, og legg fisken på toppen. Server med godt brød til.