![Soyastekt torsk med salat, grønnsaker og bønner](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/norway/foodservices-no/oppskrifter/bonnemiks/soyatorsk_bonnemiks_600x600.jpg?h=600&iar=0&w=600&hash=F8BDC632C1088BBF6D437D41C7E5800F)
Soyastekt torsk med salat og bønnemiks
Ingredienser
Øk mengde
- 500 gram
- 500 gram
- Risnudler200 gram
- Rød chili1 stk
- Brunt sukker1 ss
- Sesamfrø1 ss
- Frisk asparges20 stk
- Hvitløk2 fedd
- Soyasaus2 dl
- Frisk salat
Slik gjør du
- Stek torsken og gulroten i en panne, hell i litt soyasaus på slutten slik at dette får litt farge av den og dryss litt sesamfrø på dette.
- Kok risnudler, og varm opp bønner og blomkålmiks.
- Hell litt olje i en panne og fres lett hvitløk, chili og sesamfrø. Tilsett sukker og la dette smelte inn og hell på soyasaus.
- Kok opp og kjøl den ned.
- Anrett salaten i en bowl og server sausen ved siden av.