![Røstipanert fisk med blomkålmiks og blåmkålpure](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/norway/foodservices-no/oppskrifter/blomkalmiks/rosti_fisk_blomkal_600x600.jpg?h=600&iar=0&w=600&hash=5774716AC30724DB322BF67CE2822B9F)
Røstipanert fisk med blomkålmiks og blomkålpuré
Ingredienser
Øk mengde
- 30 stk
- 1 kg
- Melk1 l
- Salt og pepper
- Olivenolje, til steking
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning.
- Kok blomkålbuketter i melk til de er møre.
- Sil av melken, ha blomkålen i en blender eller bruk stavmikser.
- Tilsett litt melk til du får en passe puré.
- Tilsett litt salt og pepper for smak.
- Stek blomkålmiks i litt olivenolje.
- Server puré og fisk med blomkålmiks.