Inspirasjon til menyen: Scampi-bowl med avocado, raspet gulrot, agurk og salat.

Poké bowl med Torpedo Scampi

Ingredienser

Øk mengde

  • 30 stk
  • Eggnudler
    500 gram
  • Gulrot
    5 stk
  • Agurk
    2 stk
  • Avokado
    2 stk
  • Koriander
    1 stk
  • Chili
    2 stk
  • Cashewnøtter
    150 gram
  • Soyadressing
  • Riseddik
    3 ss
  • Sukker
    1 ss
  • Soyasaus
    2 dl
  • Revet ingefær
    2 ss
  • Hvitløk
    2 fedd
  • Sesamolje
    2 stk
  • Hakket gressløk
    1 ss
  • Hakket chili
    1 ss

Slik gjør du

  1. Stek Tempura Torpedo scampi i konveksjonsovn/kombiovn: legg på smurte brett eller med bakepapir og stek på 225°C i ca. 6-8 min eller friter i Findus rapsolje ved 170°C i ca. 3-4 min. Produktet er ferdig ved en kjernetemperatur på 70°C.
  2. Kok eggnudler etter anvisning på pakken. 
  3. Kutt opp gulrot og agurk i strimler og avokado i skiver. 
  4. Finhakk hvitløk, ingefær og chili, og bland sammen med resten av ingrediensene til soyadressingen. 
  5. Legg nudler i bunn av en bolle og topp med grønnsaker og scampi. Topp med hakket koriander og cashewnøtter, og evt. litt chili. Topp med soyadressingen. 

Produkter i denne oppskriften