Tallerken lagt opp med fiskepinner og potetsalat av småpotet og aspargesbønner, reddik og rødløk

Glutenfrie fiskepinner med potetsalat

Ingredienser

Øk mengde

  • Kokte poteter
    2 kg
  • Reddik
    125 gram
  • 300 gram
  • Bladbete
    200 gram
  • Rødløk
    2 stk
  • Dressing
  • Olivenolje
    1,25 dl
  • Dijonsennep
    5 ss
  • Hvitvinseddik
    2 ss
  • Vann
    3 ss
  • Gressløk
    5 ss
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fiskepinnene i konveksjonsovn; 220°C i ca. 12-13 min eller kombiovn; 210°C i ca. 12-13 min.
  2. Kok potetene og del opp i mindre biter. Del aspargesbønnene i to og kok eller stek i stekepanne. Kutt opp rødløk, bladbetene og reddik og bland alt sammen. 
  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper. Ved inn sammen med potetene. 
  4. Server fiskepinnene med den friske potetsalaten, og ha gjerne en sitronbåt til. 

Produkter i denne oppskriften