Findus logo

Findus

Findus er et av Europas ledende varemerker innen dypfryste produkter. I Norge produserer og markedsfører vi foredlede produkter av fisk, grønnsaker, ferdigretter, bær, pizza- og bakverk, pommes frites og frityroljer.

Hovedkontoret til Findus Norge ligger i Asker og vi har fabrikker i Tønsberg og Larvik for å ivareta best mulig foredling av våre kortreiste råvarer.
Pr. november 2015 er det 16 medarbeider jobber dedikert med storkjøkken.
Finn vår konsulent i ditt område her.

Våre Findus-røtter har sin opprinnelse i Bjuv, midt i hjertet av de fruktbare jordene nordvest i Skåne. Her ligger også vår svenske fabrikk lokalisert i Sveriges rikeste grønnsaksområder.
Det var der alt begynte på 40-tallet og det er der vi også i dag driver en stor del av vår virksomhet. Med avling, produksjon, utvikling og innovasjon tett innpå hverandre. Her skapes ny produkter og produktforbedringer som flere markeder og kundesegmenter får nyte godt av.

Idag finnes Findus i mange flere land enn Norge og Sverige. Alle er samlet under samme røde Findus-flagg, vårt lett gjenkjennelige og sterke merkevare.

Produksjon finnes i Helsingborg og Loftahammar i Sverige og Norge samt i England, Frankrike og Kina.

På Findus Foodservices er vi spesialister på produkter for restauranter og storkjøkken.
Vårt løfte til deg er å gjøre en forskjell - å gi deg det lille ekstra som gjør ditt arbeid litt morsommere, litt lettere og litt mer inspirerende. Vår lidenskap for mat basert på en ansvarlig, åpen og ærlig tilnærming skal gjøre din matlaging enklere.

Det innebærer

Når kvalitet omtales refereres det vanligvis til det som synes, men det som ikke synes er minst like viktig. Usynlig kvalitet skapes i hele produksjons- og leveringskjeden frem til ditt kjøkken. Det er et arbeid som har pågått gjennom mange tiår og som alltid er i fokus hos Findus; hvordan grønnsaker dyrkes, og hvordan fisken fiskes og hvilke ingredienser vi tillater brukt i produktene. Kvalitet handler også om å forstå våre kunders hverdag - din virkelighet og å tilby løsninger som gjør en forskjell i ditt arbeid. At du alltid kjenner deg trygg med Findus, og at vi kan hjelpe til med å skape forutsetninger for kvalitativ og inspirerende matlagning.

Findus er leverandør med prioriterte produkter til en rekke kjeder på markedet og leverer et bredt og assortert utvalg av næringsmidler. Alle våre produkter skal ha vår kjente, gode Findus-kvalitet!