I snart 40 år har God Gammeldags Fiskegrateng vært en slager på middagsbordet i de norske hjem

Nå blir den også mulig å servere på storkjøkkenmenyen. Middagsretten er laget med torskefilet, makaroni og muskatkrydret saus, bare naturlige råvarer og med en smak som mange av dine gjester vil huske igjen.

Nå får du frukt- og bærpuréer - som er helt klare til bruk!

Det gleder oss også å presentere fire frukt- og bærpuréer, laget på naturlige, finpasserte råvarer. Her får du nye muligheter til å by på mer matglede og økt livskvalitet til spisegjester, særlig til de med dysfagi (svelgevansker). Det er garantert god suksess å servere noe godt når som helst på dagen.

Jordbærpuré
Smaken og duften av jordbær vekker minner til liv hos noen og enhver. I denne fargerike puréen som er gjort på finpasserte jordbær finnes alt godt bevart.

Pærepuré
Akkurat passe myke og solmodne pærer er passert til en helt glatt puré.

Mangopuré
Frukten mango er dyrket i minst 5000 år, og er rik på bl.a. A-vitamin. Vår gull-gule mangopuré er perfekt til desserter og drikker.

Eksotisk fruktpuré
Her får du en purémiks med blanding av flere frukter med gode smaker. Denne er laget med blanding av ananas, aprikoser, eple, bananer og pasjonsfruktkonsentrat. Du har et godt utgangspunkt for å lage mange delikate desserter.

Puréene er varmebehandlet, og det er ingen sukkertilsetning. Løsfryste biter á ca. 5 g.
Prøv gjerne noen av våre tips til smoothies

Frityrolje 70/30 RS er helt uten palmeolje!

I vår nye frityrolje har vi fjernet hele andelen palmeolje til fordel for Solsikkeolje, HO som er tilstede med 30 %. De øvrige 70% er den gunstige rapsoljen. Andelen mettet fett er betydelig lavere enn i ren palmeolje, og oljen blir mer flytende og brukervennlig.

Vi har redusert andelen mettet fett betydelig. Dette betyr en sunnere olje for deg som bruker høy temperatur over lang tid, og en mer bærekraftig løsning for miljøet. Oljens blandingsforhold gir varmestabilitet og motstandskraft mot nedbrytning, og egner seg derfor meget godt til fritering.

Rapsolje har den laveste andelen mettet fett av alle de vegetabilske oljene, og inneholder dessuten essensielle fettsyrer slik som linolsyre (omega 6), og alfa linolensyre (omega 3) samt vitamin E og K. Oljen har en nøytral lukt og smak og er også en av de vanligste formene av matolje på kjøkkenet.

Fakta om Solsikkeolje
Dette er en olje vi får gjennom å presse solsikkefrøene. Oljen har en nøytral lukt og smak og er en av de vanligste formene av matolje. Solsikkeolje inneholder vesentlig linolinsyre i triglyserid form. Solsikkeoljen har kun 10% mettet fett, og er et godt og sunnere alternativ enn mais- (12%) og olivenolje (14%).

Les vårt produktark