NYHET: Sprøbakt fiskerullade

Smak vår nydelige, sprøbakte fiskerullade med spinatsaus. Fiskerulladen er panert og fylt med en god saus basert på spinat, urter og kremost.

Fiskerulladen passer like godt til lunsj eller som i en middagsmeny.

Server den med pasta, ris, potet og gode grønnsaker.

TILBEREDNING

Tilberedes fra dypfryst tilstand.
Kombiovn 200 °C i 15-20 min.
Fisken er ferdig når den har en kjernetemperatur på 72°C. Risikoen for at fyllet flyter ut øker ved for lang tilberedning.
Hviles 3-5 min. før servering.

INGREDIENSER

Alaska Pollock (FISK)
(Theragra chalcogramma) 51%,
mel (HVETE, ris, mais), spinat (7,2%), rapsolje, fløte (MELK), vann, stivelse (mais, HVETE, potet), ost (MELK), kremost (MELK), creme fraiche (MELK), salt,
HVETEgluten, gjær, dekstrose, sukker, myseproteinpulver (MELK), krydder (bl.a. gurkemeie og pepper).
Produktet inneholder 18% saus.

* Fisket i Stillehavet. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein. Dette produktet kommer fra et fiskeri som er sertifisert etter MSCs standard for et godt forvaltet og bærekraftig fiskeri.

EPD 5279088
Nettovekt 5 kg
ca. 31 stk x 155 gr

Sprøbakt fiskerullade

 

Prøv gjerne en av våre andre panerte fiskeprodukter

>> Kapteinens fylte rødspette m/ost og brokkoli

kapteinens fylte rødspette

>> Sprøbakt Sei Cordon Bleu

Sprøbakt sei cordon bleu