Grønnere meny, mer å servere!

La burgerbølgen bli grønnere med to nye måltidsløsninger i Veggie Burger og Quorn Burger. To gode nyheter som lar ditt kjøkken by på flere smakefulle, kjøttfrie alternativer. Eller hva med å la Mini-Falafel bli den nye favoritten på salatbuffeten.

To nye varianter av Findus Erter -

Erter Classic og Petit Pois

Med lokalt dyrkede Findus Erter får kjøkkensjefen det beste utgangspunktet for sin matlaging. Nå kan det velges både Classic og Petit Pois til meny – fra ferskt til fryst på mindre enn 3 timer!

 

Rotgrønnsaker, appelsinglasert

En deilig rotgrønnsaksblanding med kikerter, gulrot, gulbete, kålrot og edamamebønner glassert med smør og appelsin. Bare å varme opp!

Prøv en oppgradering av potet-garnityr i anretninger med noe fra vår nye Steakhouse Fries serie, hvor du nå også får Sweet Potato Fries.
 
Steakhouse Fries Bistro XL
Grovt kutt 10x20 mm, uten skall. Forfritert i nordisk rapsolje, som alle våre pommes frites-produkter.
 
Steakhouse Fries Sweet Potato
Søtpotet er et produkt i tiden. Har eksistert i mange år i Nord- og Søramerika. Sunt og velsmakende. Høyt fiberinnhold. Næringsrikt produkt, naturlig søtt.
 
Fast Frites Rettkutt m/skall, 140 g
Vårt populære pommes frites rettkutt med skall i fast frites-versjon. Ferdig stekt, bare å varme opp. Sprø, delikat, med skall.
 
 

Vi har også den gleden av å presentere et nytt tilskudd til våre frukt- og bærpuréer - Blåbærpuré

Blåbær, sunn og god vitaminbombe - full av antioksidanter. Dette er et rent, passert blåbærprodukt i en glatt puré. Ikke tilsatt sukker. Varmebehandlet og klar til bruk.
Egner seg like godt til smoothie og paier som til personer med svelgevansker. Løsfryste biter.