Ready to eat!

Vi lanserer flere kjøttfrie muligheter og løsninger med nyhetene Bønnemiks med vinagrette og Quornboller. Disse er gode bidrag til utvidelse av grønne menyer. Det er en økende interesse for alternative proteinkilder til de mest tradisjonelle løsningene. Bruk av bønner og ulike Quorn-alternativer blir stadig mer populært i serveringene.

Bønnemiksen er serveringsklar. Det innebærer at man enkelt tar frem fra frys så mye man trenger, tiner dette, og det er klart for servering. Enklere kan det ikke bli!
 
Det er voksende interesse for grønn og bærekraftig produsert mat. Dagens gjester spiser gjerne sunn mat og har økt fokus på mat-etikk og mat-opprinnelse. Findus tilbyr markedets bredeste grønne sortiment. Vi jobber konstant med å utvikle sortimentet med flere grønne, bærekraftige nyheter.
 
Innen fiskemat gir vi mer smak til laksen ved å lansere Lakseboller med løpstikke og Laksekarbonader med chipotle. Dette er to spennende nyvinninger vi har stor tro på, særlig for kantiner og spisegjestene der. Vi har også tatt frem en ny fiskegryte i Seigryte Créative m/mango og bønner,
men fortsatt med den populære tomat og kokossausen.
 
Bruken av frukt- og bærvarianter vokser stadig, og vi forsterker vårt sortiment ytterligere med tre nye ferskfryste varianter; Ananas, Rabarbra og Eplebåter. Findus gir med dette en enda bedre behovsdekning gjennom hele året innen denne råvaresjangeren.
 
Alt av frukt og bær fås nå i 1 kg innerposer med god merking enten man skal lage desserter, bakverk eller smoothies.
 
Denne lanseringens folder finnes på under Les/last ned materiell, og med den tilgjengelig håper vi at dere, våre kunder, lar dere inspirere til nye måltidsløsninger med flere av våre gode nyheter.
 
Dersom dere trenger flere fordelstips til hvorfor bruke fryst mat – kan man lese vår nye brosjyre “Kalde fakta” – også den finner du under Les/last ned materiell.
 
Nytt av året, er det nå er mulig for deg å lage dine egne ukesmenyer.

Last ned produktarket

Her er noen oppskrifts-tips


Vennlige mathilsener fra
oss alle i Findus Foodservices