Matinfo.no

 

1. september 2015 mottok vi følgende informasjon fra Millum om navneforandringen fra PDB til Matinfo:

Velkommen til Matinfo!
Endelig har dagen kommet for å lansere Matinfo!

Fra i dag av er PDB historie og det nye navnet er Matinfo. Vi har ny logo, lansert ny nettside og en fagblogg.

Ta en titt på vår nye nettside. Her kan du søke og lete blant bortimot 13 000 produkter. Du vil fortsatt finne næringsinformasjon, allergener og annen ernæringsmessig informasjon for alle produktene.

vår Facebookside vil vi fortsette å publisere nyheter og annet stoff som omhandler matallergi.

Hva og hvorfor?
Matinfo.no skal være Norges mest nyttige nettsted for hele matbransjen, både produsenter og serveringssteder. Her finner du alt du trenger å vite om mat, merking og mye annet – samlet på ett sted.

All informasjon på siden er direkte fra produsentene, så du kan være sikker på at den er korrekt. Gjennom vår database kan vi sikre at alle serveringssteder kan informere sine gjester om hva som er i maten.

Utforsk Matinfo-bloggen
Vi har opprettet en fagblogg for deg som lurer på noe om allergener, kosthold og regler rundt matmerking. I tillegg vil du finne gode oppskrifter på allergivennlig mat og etterhvert råd fra eksperter innen kosthold og matallergi.

Besøk bloggen!

Stadig videreutvikling

Selv om vi nå lanserer konseptet Matinfo vil vi fortsette å utvikle og gjøre forbedringer. Fremover vil det komme nyheter for både forbrukere og bransjen.
Følg med!

Med vennlig hilsen
PDB-teamet
Millum

Vi i Findus Foodservices vil absolutt anbefale å bruke denne databasen aktivt. Det er nå mange produsenter som har sine produkter liggende i denne flotte databasen. Her står alt du trenger å vite om produktene - man kan bl.a. søke på allergener og skrive ut produktark hvis ønskelig. Man kan søke på produsentens varenummer, EPD-varenummer, navn eller deler av navn.

Det er produsentene selv som er ansvarlig for å legge inn og oppdatere informasjonen om sine egne produkter, og vi kan også informere om at bruken av www.matinfo.no er gratis!