Vi gleder oss over å presentere årets høstkolleksjon for det norsk storkjøkken

September-lanseringen består av 5 nyheter som gir våre kunder mer fisk og grønt å velge i til sine menyer. Kokken og gjestene er opptatt av klimakloke menyvalg mens vi i Findus har ivartatt god smak, sunnhet og bærekraft i våre nyheter.

Fish'n Chips Roll, 60g

Findus Original Fish'n Chips-serie får nye muligheter med Fish'n Chips Roll, som blant annet kan serveres som Fish'n Chips "hot dog", i tortilla eller pølsebrød.

 

Veggie Boller, 16g

En delikat grønnsaksbolle som gir den klassiske kjøttbollen et godt grønt alternativ. Den er laget av førsteklasses råvarer, med bland annet kikert, gulrot, erter og løk.

 

Quorn Burger, 115g

Vår Quorn-serie har fått en større burger på 115g, som gir kjøkkenet mulighet til å tilby en 100% kjøttfri Quarter Pounder på menyen.

 

Fast Frites, rettkutt m/skall, 2kg

- et grovt kutt av "high class - pommes frites" naturlig og rustikk i ekte amerikansk stil. Og for alle kjøkken uten frityr blir det nå mulig å "ovnstilberede" vår populære rettkuttende pommes frites med skall!

 

Små fiskekaker, 20g

Vi har utviklet en ny og bedre oppskrift for våre stekte Fish Grillers. Resultatet er et renere produkt med mer fisk (44%) og mindre salt. Fiskekakene er et sunt og godt alternativ som passer det meste av tilbehør.

 

Les mer i vår nyhetsbrosjyre her